Köszöntök minden kedves vendéget az oldalamon.!

2000-2002.    Kozmetikus szakma elkezdése, majd sikeres megszerzése

2002.              High-Care féle cellulit terapeuta továbbképzés

2002.              Szinergikus masszázs tanfolyam

2002.              Soft- Tap kézi sminktetováló képzés, ami akkor a legkíméletesebb technikának bizonyult.

2003.              Gépi tetoválásra váltottam

2004.              Dévényi Kathy  sminkiskolájában elvégeztem a “Divatsminkes, sminktanácsadó” képzést

2004-2011.    Sminkesként Kaszás Bence és Kaszás Attila fotóművész műtermében dolgoztam egy-egy portfólió fotózás alkalmával.

2005.             Elsajátítottam a hajhosszabbítás többfajta módszereit és szereztem meg a képzésről szóló oklevelet.

2007.           A Baalbek stúdióban elvégeztem a 3D-s műszempilla és a csillámos testtetoválás tanfolyamot. Ők voltak az elsők, akik ebben az évben Magyarországon népszerűsítették a szempilla-hosszabbítást. Kozmetikusként volt alkalmam elsőként értesülni az újdonságokról, így igyekeztem mihamarabb precízen elsajátítani az alapképzésen tanultakat.

2012.          Tovább képeztem magam a sminktetoválás területén, és megszereztem a Long Time Liner sminktetováló oklevelet. 

2013.          A Klasszik szempilla (régen 3D szempilla) építést emeltem egy magasabb szintre az Xtreme Lashes stylist oklevelem megszerzésével.

2014.          Studió Flash szempilla oktatójaként és 1-2 fős magánoktatóként vagyok jelen a szakmában. Ez évtől a szolgáltatásaim között már csak a szempilla-hosszabbítás és a sminktetoválás szerepel.

2014.          Magyarországra is megérkezett a legújabb Volume Lashes technológia, ami egy teljesen más technológia a régi 1 szálas applikáláshoz képest. Azóta csak ezzel foglalkozom és készítem a vendégeim pilláit. 

2015.          Elsajátítottam a legújabb tetoválási technikát, a "Microblading" tetoválást.

2016.          Részt vettem Yuli Subbotina által tartott Volume Master Class Hungary képzésen.
 

2016.         microblading pengés tetoválást egy magasabb szintre emeltem. Részt vettem Patkós Alexandra képzésén, majd sikeres vizsgát tettem. Immár képviselhetem az Artistry nevet.

2017.         Nemzetközileg elismert oktatótól tanulhattam és részt vettem Laura Kaminskiene Special Volume Master képzésén.

2017.         A microblading pengés tetoválás haladó tanfolyamán vettem részt. Ismét  Patkós Alexandrát választottam, hogy tökéletesítsem a szemöldök tetoválásban a szálazási technikát.

2017.         Alexandra Academy továbbképzésén a microblading tetoválás további tanfolyamán vettem rész, és sikeres elvégzése után Artistry Deluxe oklevelet szereztem.

2018.      Részt vettem a Kalcsu Cosmetics továbbképzésén. Elsajátítottam a Soft Powder, púderes hatású szemöldök tetoválást, mely igen népszerű technika.

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2015 októberétől elérhető minden fejlődni és tanulni vágyó kollégának a "Haladó és Volume Lashes" tanfolyam.

Több éves 3D (Klasszik) szempilla hosszabbítás tapasztalattal a hátam mögött, váltottam a Volume Lashes technológiára.  Az évek során a szempilla hosszabbítás és a sminktetoválás vált a fő profilommá.