szempillaoktatas.webnode.hu/

 

Legújabb Russian Volume Lashes technológia

  1. Mi a különbség a közismert 3D (ma már Klasszik, 1D) szempilla és a továbbfejlesztett 2-10D Volume szempilla között?
    A pót szempilla szerkezetét, kialakítását a rendkívűl kis súly jellemzi. Az eddig ismert 3D szempilla szál nehezebb súlyú és merevebb szál volt, míg a Volume szempilla a fejlesztéseknek köszönhetően sokkal kisebb súlyú, rugalmasabb, így a viselése szinte észrevehetetlen. Ennek köszönhetően a ragasztó kisebb felületen is stabilan tapad.
  2. A közismert 3D hosszabbítást (ma már 1D vagy Klasszik szempilla) szinte mindenki ismeri. Ennél az eljárásnál 1 saját szempillára, 1 szál műszempilla kerül.
  3. Dúsabb hatást eddig a duplázós technikával tudtunk elérni, itt 1 saját szálra 2 műszempilla szál került felapplikálásra.Ekkor kétszer annyi szál került felhelyezésre (kb.400 szál), mint a hagyományos szettben. Már könnyített pillákról beszélünk, maximum 2 darab 0,1mm vastag pót szálat teszünk fel egy saját szálra.
  4. Az igazi áttörést Oroszország hozta meg, a fantasztikus Volume Lashes / Russian Volume technikával. A külföldön már ismert, dúsító technika új dimenzióját mutatja meg a szempilla hosszabbításnak. Az új technika 2013-ban meghódította az USA-t és Európa nagy részét is. 2014-től pedig az országban az elsők között a Kozmetikus Szalonban is elérhető ez az új szolgáltatás! Itt akár 8-10 nagyon könnyű (0,05mm vékony) pót szál kerül fel egy saját pillára. Ez számokban akár 2000 szál felhelyezését jelenti!!! 

Újdonság

Mega Volume szempilla!!! Egy saját pillára 8-10 pille könnyű pót pilla kerül, így már 8-10D pilláról beszélünk.

 

 

 

szempillaoktatas.webnode.hu/